Servisas

+370 46 325 325

Klaipėda: I-V 8:00 - 18:00


Laboratorijos šaldytuvas LKPv 6520

5 526,00 €

  • Atsiėmimas Vilniaus parduotuvėje - 0,00 € nuo 0 iki 2 darbo dienų
  • Atsiėmimas Klaipėdos parduotuvėje - Nemokamas, nuo 0 iki 2 darbo dienų
  • Pristatymas į namus
    Pristatymas į namus - 25,00 € nuo 0 iki 2 darbo dienų

Lizingo paslaugos

„SmartMonitoring“ įrengiamas papildomai

„Liebherr SmartMonitoring“ yra kompleksinis sprendimas matavimo ir veikimo duomenims, signalizacijos pranešimams ir prietaisų būsenoms registruoti ir stebėti. Kad prie šio prietaiso galėtumėte prijungti reikalingą „SmartCoolingHub“, prireiks atskirai įsigyjamo RS 485 sąsajos keitiklio.

 

Perspėjamojo signalo bandymo funkcija

Naudojant šią bandomojo paleidimo funkcija galima patikrinti vidinio ir bet kokio išorėje prijungto perspėjamojo signalo įrenginio veikimą. Bandomasis paleidimas nepertraukia įprastos prietaiso šaldymo funkcijos.

 

Skaitmeninis temperatūros indikatorius

Skaitmeninis temperatūros indikatorius rodo tikslią šaldytuvo vidaus temperatūrą. Taigi, operatoriai ir naudotojai gali greitai patikrinti prietaiso temperatūrą.

 

Šaldymas cirkuliuojančiu oru

Ventiliatoriai veikia itin efektyviai, todėl švieži maisto produktai greitai šaldomi, o visoje vidaus erdvėje palaikoma tolygi šaldymo temperatūra.

 

Efektyvi šaldymo sistema

Per dešimtmečius sukaupta patirtis šaldymo srityje ir nuolatiniai moksliniai tyrimai leido „Liebherr“ sukurti puikią šaldymo sistemų kokybę. Naudojant aukštos kokybės kompresorių, kondensatorių, garintuvą ir kitus šaldymo komponentus ženkliai mažesni energijos suvartojimo rodikliai ir „Liebherr“ prietaisų eksploatacinės sąnaudos.

 

Nulenkiamas ir nuimamas prietaiso vidaus skydelis

Viršutinėje dalyje integruoti šaldymo komponentai yra saugūs ir lengvai prieinami. Norint lengviau išvalyti ar atlikti techninės apžiūros darbus, kompresoriaus skyriaus skydelį galima šiek tiek kilstelėti į viršų. Pavyzdžiui, už prietaiso vidaus skydelio įrengtą kondensatoriaus filtrą galima lengvai išvalyti neperkeliant prietaiso.

 

Nuosekliosios magistralės sąsaja

Naudojant nuosekliosios magistralės sąsają, prietaisus galima prijungti prie išorinės stebėjimo sistemos. Tuo atveju, jei stebėjimo sistema, kuri turi būti prijungta per sąsają, dar nėra įrengta, papildomai galima įsigyti papildomą sąsajos keitiklio rinkinį, kuris gali būti naudojamas prijungimui prie stacionaraus ar nešiojamojo kompiuterio. Naudojant magistralės sąsają, nuosekliai prijungti ir sujungti tarpusavyje galima iki 20 prietaisų. Naudojant „SmartMonitoring“ galima dokumentuoti ir archyvuoti temperatūrą ir pavojaus signalą.

 

„SwingLine“

Elegantiškasis „SwingLine“ dizainas su švelniais šoniniai kraštais atitinka aukščiausius techninius dizaino reikalavimus. Elegantiškai išlenktas korpusas „Liebherr“ prietaisus paverčia puikiais vizualiniais akcentais profesinėje aplinkoje. „SwingLine“ durys su rankenėlės profiliu, integruotu per visą durų aukštį, yra ergonomiškos, lengvai atidaromos ir valomos.

 

Perspėjamasis temperatūros signalas

Integruotas temperatūros perspėjamasis signalas įspėja, kai tam tikra vertė viršija arba nukrenta žemiau nustatytos perspėjimo signalo ribos. Šis perspėjamasis signalas turi garsinę ir vaizdinę signalizacijos sistemą, užtikrinančią maksimalų prekių saugumą.

 

Temperatūros stabilumas ir pastovumas: EN 60068-3

Siekiant nustatyti visų laboratorinių šaldytuvų ir šaldiklių temperatūros stabilumą laboratoriniai, jie išbandomi modernioje „Liebherr“ bandymų įrangoje pagal bandymo metodą EN 60068-3. Temperatūra matuojama devyniuose skirtinguose prietaiso taškuose.

Aplinkai nekenksminga šaldymo medžiaga

 

Aplinkai nekenksminga šaldymo medžiaga

„Liebherr“ prietaisai optimizuoti, kad užtikrintų geriausią įmanomą energinį efektyvumą ir mažas eksploatacines išlaidas. Naudojama tik natūrali ir aplinkai nekenksminga šaldymo medžiaga R 600a ir R 290. Naudojant kartu su itin didelio veiksmingumo kompresoriais, ji pasižymi labai dideliu našumu ir yra perspektyvi dėl savo mažo poveikio visuotiniam atšilimui.

 

 

Keičiami durų vyriai

Prietaisų durų vyriai gamykloje įrengiami iš dešinės pusės. Durų vyriai keičiami, todėl prietaisą galima pastatyti reikiamoje padėtyje ir pritaikyti prie individualių poreikių.

 

 

Bendrinė informacija

  • Prekės ženklas:
  • Kodas: 5871
  • Aukštis: 216 cm
  • Plotis: 70 cm
  • Gylis: 83 cm
  • Svoris: 128 kg

Produkto savybės

  • Montavimo tipas: Laisvai statomas (-a)
  • Spalva: Balta
  • Kompresorių kiekis: 1
  • Garantija: 12
  • Energijos sąnaudos: 1.36
  • Bendra talpa: 602
  • Energijos sąnaudos per metus: 497
  • Šaldytuvo valdymas: Elektroninis
  • Šaldytuvo atitirpinimas: Automatinis
  • Šaldytuvo talpa: 602
  • Pramoninių tipas: Šaldymo spintos - šaldytuvai
  • Šaldymo temperatūros: -2\+16

Panašūs produktai

Šaldytuvas spinta Mawi CC 1600

Šaldymo spintos Šaldytuvai

Laboratorijos Šaldytuvas LKexv 3600

Šaldymo spintos Šaldytuvai

Šaldymo spinta Liebherr BKPv 8470

Šaldymo spintos Šaldytuvai

Šaldytuvas Liebherr GKPv 1490

Šaldymo spintos Šaldytuvai

Šaldytuvas Liebherr GCv 4060

Šaldymo spintos Šaldytuvai

Šaldytuvas Liebherr MRFvc 4001

Šaldymo spintos Šaldytuvai

Šaldytuvas spinta Liebherr GKPv 1490

Šaldymo spintos Šaldytuvai

Šaldytuvas spinta Liebherr GKPv 6590

Šaldymo spintos Šaldytuvai

Šaldytuvas spinta Bolarus BASIC C1400

Šaldymo spintos Šaldytuvai

Laboratorinis šaldytuvas LKexv 5400

Šaldymo spintos Šaldytuvai

Šaldytuvas Liebherr GKPv 6573

Šaldymo spintos Šaldytuvai
5 526,00 €