Brandinimo spinta CASO Dry Aged Master 380 Pro
Leasing services
Pagrindinės Caso DryAged Master 380 Pro savybės:
• 380 litrų talpos mėsos brandinimo spinta su kompresoriaus technologija;
• Sensorinis valdymas;
• Elektroniniu būdu 1 °C tikslumu reguliuojama temperatūra nuo 2 iki 14 °C;
• Santykinės drėgmės reguliavimas nuo 50 iki 85 %;
• Įmontuotas aktyvuotos anglies filtras;
• Spintos sterilizavimas UV spinduliais;
• 3 sluoksnių durų stiklas su apsauga nuo UV spindulių;
• LED apšvietimas;
• Užrakinamos durys;
• Nerūdijančio plieno lentynos ir pakabos su mėsos kabliukais;
• Maksimalus vienos lentynos apkrovimas - iki 20 kg;
• Maksimalus vienos pakabos apkrovimas - iki 80 kg.